Skadecenter

Også her er det vigtigt, at udstyret er i orden.

Du kender det: det er en kold vintermorgen og du skal til at bakke ud af din indkørsel. Tiden er knap, så ruderne er måske ikke helt for is, men du kan da sagtens se ud. Pludselig kommer naboens træ FARENDE ud i din bil og efterlader en kæmpe bule.

Tankerne er mange: er bilen blevet skæv? Kan det rettes op? Kommer den til at se ud som før? Hvad med farveforskel efter maling?

På vores pladeværksted har vi mange års erfaring og ved derfor, hvad der kan rettes – og ikke mindst, hvad der ikke kan. Vi udfører aldrig noget halvt – det er din sikkerhed, der kommer i første række.

Vores maler kan måle, hvor meget din maling er falmet og blander maling derefter, så du ikke skal køre rundt i en bil med alle regnbuens farver.

Hvis det er en forsikringsskade, skal du blot oplyse os dit forsikringsselskab, så ordner vi resten med kontakt til taksator osv. Har du brug for lånebil i reparationsperioden, kan vi også klare det.

Vores pladeværksted har specialværktøjet og erfaringen der gør, at vi kan udbedre alle typer skader – også de helt store, der kræver opretterbænk.

Kom ind til os og få en snak med vores pladeværkfører Helge.